Eromerc d.o.o. je tvornica namještaja koja je godinama prisutna, kako na tržištu cijelog područija BiH tako i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Kuhinje su naš najvažnij prozvod, i upravo u njihovoj proizvodnji Eromerc se svojom kvalitetom i funkcionalnošću nametnuo najprije na područiju Hercegovine, a zadnjih godina po cijeloj regiji. Na izgled naših kuhinja, pored zahtjeva kupca, najviše je utjecao dizajn kuhinje, zaključite da li je to ono što i Vi želite od Vaše kuhinje.
Zbog toga u svim našim proizvodima možete pronaći nešto što u domaći interjer integrira suvremene linije i boje, suvremene boje i kreacije, kao i najnovija tehnička rješenja u izgledu ali prije svega u funkcionalnosti moderne kuhinje, kuhinje po mjeri vašeg prostora.

Sobe, skrivena od pogleda drugih, spavaća soba često se zapostavlja kada se rad i o njenom opremanju i dekoriranju. Ona sigurno zaslužuje više prozornosti no što joj je možda poklanjamo. U spavaćoj sobi započinjete i završavate gotovo svaki svoj dan. Više od bilo koje druge prostorije u domu ona može biti utočište, mjesto u kojem se možete izolirati od vanjskog svijeta. Za mnoge spavaća soba nije isključivo mjesto za spavalje i odmor, pa će mo se njom koristiti i u druge svrhe, npr. unutar nje organizirat će mo mali radni kutak ili će mo je u cjelosti koristiti kao drugu dnevnu sobu.

Uredi, organizirano i funkcionalno radno mjesto, prilagođeno svakom prostoru i svakom radnom zadatku. Brojnost elemenata i kombinacija omogućava kvalitetno opremanje kako pojedinačnih tako i grupnih rdnih prostora. Atraktivan dizajn pruža osjećaj lakoće, a naglašen je prirodnim i ekološkim materijalima. Za lakši odabir na raspolaganju Vam je stručnjak naše tvrtke koji će učiniti sve što je u njegovoj moći da ugodi Vašim zahtjevima za izradu namještaja koji će se najbolje uklopiti u Vaš ured.

Ispitivanje kvalitete namještaja i djelova za namještaj radi se prema Hrvatskim normama i posebnim zahtjevima. Osnova ispitivanja kvalitete namještaja i djelova za izrade, izdržljivost, stabilnost i otpornost površine svih tipova namještaja: namještaja za sjedenje, namještaja za ležanje, namještaja za uotrebu pri jelu i radu, namještaja za odlaganje, dječijih kreveta i dječijih visokih stolica. Ova ispitivanja se provode u laboratoriju sa sjedištem u Slavonskom brodu koji je izrađen 1978. godine prema projektu Danskog nacionalog instituta iz Kopenhagena.